Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Selecciona com a mínim 1 projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Pressupost 100.000 €
Assignat 0 € Pressupost 100.000 €

Resultats de la votació

Seleccionat

Gatera associació Animals Santvi

La gatera s’ubicarà a la zona de la nau de la brigada municipal (l’espai concret encara està per determinar) i serà un equipament municipal destinat a acollir, durant un temps determinat, aquells gats de carrer que per les seves característiques especials, necessitin de certes atencions durant un cert temps. La gatera comptarà amb diferents espais (mòduls i casetes de fusta) per poder albergar els animals en funció de les seves necessitats. L'equipament quedarà delimitat per un tancat de reixa (parets laterals i sostre) i disposarà de zones interiors on els gats podran resguardar-se de les condicions climàtiques adverses, però també de zones exteriors, on podran gaudir de l'aire lliure i del sol. A continuació es mostren algunes fotografies de gateres d'altres municipis a mode d'exemple.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir